Blog
Seyahat Trendleri ve İpuçları
Seyahatinizi daha da zenginleştirmek için blog arama sayfamızda birçok seyahat içeriği bulabilirsiniz. Araç kiralama ipuçlarından seyahat destinasyonlarına kadar pek çok konuda makaleleri keşfedin!"
Hayat kurtaran şerit: Emniyet şeridi
Duyuru
24 Şubat 2022
Trafik, tüm dünyada neredeyse en fazla ölüme neden olan unsurların başında yer alıyor. Durum böyle olunca, yaya ya da sürücü olarak trafiğin içerisinde yer almak bazı zamanlarda oldukça stresli olabiliyor. İşte bu stres unsurunu en aza indirmek ve trafiği her anlamda güvenli bir alan haline getirmek ise ancak doğru bir trafik eğitimi ile mümkün.
İstanbul Avrupa Yakası Tarihi Yerler Rehberi
Doğal & Tarihi
23 Şubat 2022
İki kıtada iki farklı kültürdür İstanbul. Her köşesinde tarihi yapıları ile gezenleri büyüleyen, eşsiz boğaz manzarası ve gün batımında her iki yakada oluşan harika silueti ile başta turistler olmak üzere bu şehre yolu düşen hemen herkesi etkisi altına almayı başarır.
Kiraladığınız Araç Sizin İçin Nasıl Hazırlanır?
Duyuru
22 Şubat 2022
Uçak ya da otobüs seyahati ile başka bir ülkeye ya da şehre gittiğinizde, ulaşım ihtiyacınızı en konforlu ve ekonomik şekilde karşılamak için zevkinize ve bütçenize uygun bir araç kiralamak, en doğru tercihlerinizden biridir.
İzmir’in Yöresel Lezzetleri
Yeme & İçme
21 Şubat 2022
Şimdi de Ege’nin kalbine İzmir’e leziz mi leziz bir yolculuğa çıkıyoruz. Kemerlerinizi bağladıysanız başlıyoruz.
Erken Rezervasyon Yapmak Neden Avantajlıdır?
Duyuru
18 Şubat 2022
Tatilinizi yapacağınız yeri belirlediniz, tarihleri kesinleştirdiniz ve kalacağınız yeri de ayarladınız. Peki ulaşım için kiralayacağınız aracı rezerve ettiniz mi?
Bozcaada Gezi Rehberi
Gezi
17 Şubat 2022
Ege denizinin mavi sularında, huzurlu, sakin, telaşsız sokakları, dillere destan gün batımı manzarası, koyları, plajları ve tertemiz havası ile bizleri bekleyen Bozcaada...
Rize’nin Yaylalarını Tanıyalım
Gezi
16 Şubat 2022
Türkiye, Karadeniz Bölgesi’nin Doğu Karadeniz kısmında yer alan Rize, yeşilin şehridir. Türkiye’nin en çok yağış alan şehri olan Rize’de, bu sayede orman bakımından zengin. Çay sektörüne yön veren Rize, aynı zamanda eşsiz bir mutfağa sahiptir.
İzleyebileceğiniz En İyi 10 Yol Filmi
Gezi
15 Şubat 2022
Seyahatlerinize ilham oluşturan, gidemediğiniz yolları, ulaşamadığınız köyleri evinize getirip kendinizi uzun ve keyifli bir yolculukta hissetmenizi sağlayan yol filmleri, soğuk havalarda, mısır eşliğinde, sevdiklerinizle izleyebileceğiniz filmler arasındadır.
Araç İçinde Maske Takmak Zorunlu Mu?
Duyuru
14 Şubat 2022
Felaketler yılı olarak hafızalarımızdan silinmeyecek 2020 yılı, Dünya’ya ve ülkemize önceliklerimizi değiştirecek kurallar ve uygulamalar getirerek, hayat standartlarımızı ve yaşam şeklimizi değiştirdi.
Elitcar
Download Our Mobile App
Download our mobile application and carry out your car rental transactions quickly and easily.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App