Kiraladığınız Araç Sizin İçin Nasıl Hazırlanır?

Kiraladığınız Araç Sizin İçin Nasıl Hazırlanır?

AnasayfaBlogDuyuruKiraladığınız Araç Sizin İçin Nasıl Hazırlanır?
Duyuru
Güncel Bilgiler
22 Şub 2022 10:05

Şirketinizin ulaşım maliyetlerini düşürmek, araç alımı yaparak yüksek maliyetlere girmeden, yönetici ve personellerinizin araç ihtiyaçlarını karşılamak için araba kiralamayı tercih edebilirsiniz.  Misal olarak İzmir’den araç kiralama yaptığınızda ulaşım bütçenizden tasarruf sağlamış olursunuz. Çünkü İzmir’e bir araçla gitmek hem yorucu hem de daha maliyetli olabilir. Son dönemde, Covid-19 salgını nedeniyle, toplu taşımanın mesafeyi koruyamamak gibi salgının bulaşmasına neden olacak riskleri düşünüldüğünde ya da izole bir karantina dönemi geçirmek istediğinizde de kişisel araçlarınızı kullanmanızın mümkün olmadığı şartlarda kiralık araçlara yönelmeniz uygun olacaktır. Hijyenin, ekonominin, güvenliğin ve konforun çok önemli olduğu kiralık araç sektöründe, doğru firmayı bulmak için yaptığınız araştırmalar sonucu, uygun araç kiralama rezervasyonu yaptığınızda, aracınızın sizin için nasıl hazırlandığını bilmek de kiralama süresini rahat geçirmenizi sağlayacaktır. 

İnternet sitesi üzerinden, müşteri hizmetleri aracılığıyla ya da uygulamalar vasıtası ile seçtiğiniz araca kolayca rezervasyon yaptığınızda, öncelikle istemiş olduğunuz araç sizin için rezerve edilir. Araç kiralama firması, en değerli sermayesi olan araçlarının, kasko, sigorta ve bakımlarını düzenli olarak yaptırmaktadır ve aracın müsait olduğu anlarda tüm bu gereksinimleri tekrar tekrar, titizlikle kontrol edilir. Bu süreç içerisinde araç için talep edilen rezervasyon onaylanır ise seçtiğiniz araç öncelikle motor, elektronik aksam, kaporta sağlamlığı ve iç dizaynın kusursuzluğu yönünden tekrar gözden geçirilir. Teknik ekibin değerlendirmesi sonucu, araçta bulunan bir kusur var ise kiralama öncesi mutlaka giderilir. Bu aşamada test sürüşleri yapılarak onaylanır. Teknik ekip tarafından onay alan araç, temizlenmesi ve hijyen kuralları gereği iç dış olarak yıkanır.

Pandemi süresince daha da önem arz eden temizlik için, müşterilerin olduğu kadar personelin sağlığı da düşünülerek, araç içi ve dış bölümdeki, kapı kolu, bagaj kilit noktası ve bagaj içi dahil dezenfekte edilir.
Sigorta, kasko, bakım ve tadilat ile temizlik ve hijyen konularında uygun hale getirilen ve müşteriye sunulması için onay alan kiralık araç, içerisinde bulunması gereken materyallerin kontrolü için teslimat ekibine aktarılır. Teslimat ekibi araçta bulunması gereken, ilk yardım çantası, stepne ve araç özelliklerine göre gereken takviye yağların varlığını onaylar. Kiraladığınız araç sizin konforunuz için hazırlanırken, güzel ve ferah bir koku için, araç içi parfümü, ıslak mendiller, not alabileceğiniz bir defter ve kalem gibi aksesuarlarla donatılır.

Tüm bu aşamaları eksiksiz geçen ve müşterinin hizmetine sunulmasına hazır olduğu onaylanan aracın plakası, yapmış olduğunuz araç kiralama rezervasyonuna atanır. Böylece büyük şehirlerde, misal olarak İstanbul’da araç kiralama yaparak daha rahat ulaşım sağlayabilirsiniz. Havalimanı araç kiralama tercihi, ya da adres teslimi araç kiralama gibi seçeneklerden hangisini seçtiğinize bağlı olarak, istemiş olduğunuz yer ve saatte sizlere teslim edilir. Kiralamış olduğunuz aracınızı kullanırken tüm bu aşamalardan geçmiş olduğunu bilmeniz, içiniz rahat bir şekilde yola çıkmanızı sağlayacaktır.

Kiralama Koşulları

Aylık araç kiralama koşulları hakkında merak ettikleriniz.