Blog
Seyahat Trendleri ve İpuçları
Seyahatinizi daha da zenginleştirmek için blog arama sayfamızda birçok seyahat içeriği bulabilirsiniz. Araç kiralama ipuçlarından seyahat destinasyonlarına kadar pek çok konuda makaleleri keşfedin!"
Antalya’nın Keşfedilmemiş Cenneti: Adrasan
Gezi
23 Mart 2022
Antalya denince akla kesinlikle deniz, kum ve güneş gelmektedir. Antalya’nın şüphesiz pek çok henüz keşfedilmemiş cenneti çok. Fakat biz bugün adı Adrasan olan bir cenneti anlatacağız.
Türkiye’nin Görülmeye Değer Şelaleleri
Gezi
22 Mart 2022
Yalnızca yüksek tepelerden dökülen sular olarak açıklanamayacak, adeta sihirli bir manzaranın tam karşılığı, görüntüsü, sesi, serinliği ve hayrete düşüren benzersiz güzelliğiyle şelaleler, tüm Dünya’da doğa severlerin ve turistlerin uğrak noktalarıdır.
Otomatik Viteste Harflerin Anlamları Nelerdir?
Duyuru
18 Mart 2022
Otomatik Viteste N, L, 1, 2, 3 ve S harflerinin anlamlarına gelin birlikte göz atalım...
Bolu Gezi Rehberi
Gezi
17 Mart 2022
Batı Karadeniz’in en stratejik konumu sayılabilecek şehri olan Bolu, İstanbul Ankara geçiş yolunda seyahat edenlerin sıklıkla kullandığı, sanayi ve tarım anlamında kendini geliştirmiş ve ormancılığın önemli geçim kaynağı kabul edildiği bir şehirdir.
Araç Kiralamak İçin Gerekli Belgeler
Duyuru
16 Mart 2022
Araç kiralama. günümüzde Dünya’nın her yerinde olan bir uygulamadır. Gerek kurumsal gerek ise kişisel olarak araç kiralama ihtiyaçlarınıza Elitcar çözüm olabilir. Günlük, haftalık, aylık hatta yıllık olarak bile kiralanabilen araçlar mevcuttur. Fakat kiralanan bu araçlar içinde bir prosedür söz konusudur.
Ordu Gezi Rehberi
Gezi
15 Mart 2022
Eşsiz doğa ile birleşmiş bir kıyı şehri… Yunan mitolojisine konu olmuş güzellikleri ile Ordu, Türkiye’nin mutlaka gezilip görülmesi gereken şehirleri arasında yerini almış. Gelin Ordu’nun güzelliklerini hep birlikte tanıyalım.
Türkiye’ni̇n En Lezzetli Tatlilarinin Peşi̇nde Yurdumuzu Geziyoruz
Yeme & İçme
14 Mart 2022
Büyük, küçük herkesin asla hayır diyemeyeceği, görünüşleri, kokuları ve damak çatlatan lezzetleri ile vazgeçilmez olan tatlılara düşkünlüğümüz malum.
Kış Lastiğinin Faydaları Ve Farkı Nedir?
Duyuru
11 Mart 2022
Günümüzde trafik yasalarına bağlı olarak insanlar kış lastiğini zorunlu olarak taktırmaktadırlar.
Elitcar
Download Our Mobile App
Download our mobile application and carry out your car rental transactions quickly and easily.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App