Blog
Seyahat Trendleri ve İpuçları
Seyahatinizi daha da zenginleştirmek için blog arama sayfamızda birçok seyahat içeriği bulabilirsiniz. Araç kiralama ipuçlarından seyahat destinasyonlarına kadar pek çok konuda makaleleri keşfedin!"
Araç Kiralamanın Satın Almaya Göre Avantajları?
Duyuru
05 Nisan 2022
Araç kiralama ile ilgili her alandan pek çok tüketicinin kafasında tek bir soru vardır. Araç kiralamak mı avantajlı yoksa direkt olarak bir araç satın almak mı karlıdır.
Trafikte sollama kuralları
Duyuru
03 Nisan 2022
Tatil ya da iş yolunda, aceleniz olsun ya da olmasın, gece ya da gündüz; şartlar ne olursa olsun, güvenli bir sürüş ve yolculuk için uyulması gereken sürüş kuralları bulunur.
Türkiye’nin En Güzel Bungalov Evleri
Gezi
01 Nisan 2022
Geçirdiğimiz bu zorlu senenin ardından, güzel havaların gelmesiyle birlikte güzel günlerinde bizleri beklediğini umuyoruz...
Lastik Ebatları Nedir? Ne Anlama Gelir?
Duyuru
31 Mart 2022
Lastikler içleri hava doldurularak jantlara oturması sağlanılan ve araçların daha rahat yol almasını ve hızlanmasını sağlar diyebiliriz. Hal böyle olunca günümüzde kış lastiği ve yaz lastiği olarak ikiye ayrılmıştır. 
Şanlıurfa Tarihi Mekanlar Rehberi
Doğal & Tarihi
30 Mart 2022
Güneydoğu Anadolu bölgesinin en merak edilen en çok ziyaretçi çeken şehirleri arasında yer alan Şanlıurfa Türkiye’nin en kalabalık 10 şehri arasında yer alıyor.
Araç Segmentleri Nelerdir?
Duyuru
29 Mart 2022
Araç alırken veya araç kiralarken karşımıza çıkan bu araç segmentleri belirlenirken, araçların görünümünden, kullanım nedenlerine kadar pek çok ayırt edici unsur bulunmaktadır. Otomobiller, fiziksel olarak ilk bakışta uzunluklarına göre sınıflandırılıyor. 
Trabzon’un Yöresel Lezzetleri
Yeme & İçme
28 Mart 2022
Mavi ile yeşilin her tonuna tanıklık eden Trabzon… Eşsiz doğal güzellikler, manzaralar… Tüm bunların yanında bir de eşsiz lezzetler…
Trabzon Gezi Rehberi
Gezi
25 Mart 2022
Şehzadeler şehri olarak ünlenen, Karadeniz Bölgesi’nin Samsun ilinden sonra en büyük ili olarak bilinen Trabzon; Neredeyse 4.700 kilometreyi bulan toprak alanı ve milattan önce 756 yılına uzanan derin tarihi ile etkileyici bir şehir.
Uzun Yola Çıkmadan Önce Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Duyuru
24 Mart 2022
Uzun araba yolculukları, en az gidilecek yer kadar keyifli güzel bir süreçtir. Bir yere varmak amacıyla yapılan bir eylem olmaktan öte, çoğu zaman asıl amaç haline gelebilen uzun yolculuklar, planlı ya da plansız olabileceği gibi planların aksadığı tatsız sürprizleri de içerebilir.
Elitcar
Download Our Mobile App
Download our mobile application and carry out your car rental transactions quickly and easily.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App