Blog
Seyahat Trendleri ve İpuçları
Seyahatinizi daha da zenginleştirmek için blog arama sayfamızda birçok seyahat içeriği bulabilirsiniz. Araç kiralama ipuçlarından seyahat destinasyonlarına kadar pek çok konuda makaleleri keşfedin!"
Türkiye’nin En Güzel 21 Gölü
Doğal & Tarihi
10 Ocak 2022
Ülkemizde 100’ün üzerinde göl bulunuyor. Baharın gelişiyle güzellikleri ortaya çıkan göller, çevresindeki otellerin yanı sıra kamp mekanlarını da barındırmasıyla tatil için sıkça tercih edilen mekanlar.
İlkbahar Tatili için 10 Rota Önerisi
Gezi
10 Ocak 2022
Havanın ne çok sıcak ne de çok soğuk olduğu bu güzel bahar günleri gezmek için en doğru zaman! Yaşadığınız şehrin rutininden ve işlerinizin yoğunluğundan kaçabilmeniz için ilkbahar tatilinde görmenizi tavsiye ettiğimiz 10 rota önerisi yapıyoruz.
Bizim İçin Çok Değerlisiniz
Duyuru
13 Mart 2020
Elitcar Rental olarak en büyük önceliğimiz misafirlerimizin güvenliği ve sağlığıdır. Covid-19 virüsü ile ilgili haberlerin kamuoyuna yansıdığı ilk günden itibaren operasyon takımımız, şirket yöneticilerimiz ve yönetim kurulumuz gelişmeleri yakından takip etmiş, muhtemel senaryoları değerlendirmiş ve gerekli tüm ek önlemleri almıştır.
Ayasofya Müzesi | 1500 Yıllık Sırlar ve İlkler
Doğal & Tarihi
06 Ağustos 2019
İstanbul, 3 büyük imparatorluğa başkentlik yapmış kadim bir şehir. Türkiye ve Marmara Bölgesi için tartışmasız en önemli şehir konumunda bulunan İstanbul’un en çok bilinen ve ziyaret edilen yapılarından bir tanesi Ayasofya’dır.
Günübirlik Edirne Gezisi
Gezi
06 Ağustos 2019
Hafta sonu tatili için Türkiye Marmara Bölgesi'nde bulunan Edirne'yi Seda ve Ahmet ile birlikte sizin için gezdik. Edirne, İstanbul başkent olana kadar Osmanlı İmparatorluğu'na 92 yıl boyunca başkentlik yapmış olan ...
Ayvalık Gezisi
Gezi
06 Ağustos 2019
Mert, Buket ve Aras ile Ayvalık’ta sizler için gezdik. 4 gün süren Ayvalık gezimizin ilk durağı Cunda Adası oldu. Cunda adına ilk olarak Heredot’un eserlerinde rastlanmış ve eserlerde Cunda adı Ekotonisos olarak geçtiği anlaşılmış.
Elitcar
Download Our Mobile App
Download our mobile application and carry out your car rental transactions quickly and easily.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App