Blog
Seyahat Trendleri ve İpuçları
Seyahatinizi daha da zenginleştirmek için blog arama sayfamızda birçok seyahat içeriği bulabilirsiniz. Araç kiralama ipuçlarından seyahat destinasyonlarına kadar pek çok konuda makaleleri keşfedin!"
Eskişehir Gezi Rehberi
Yeme & İçme
11 Ocak 2022
Öğrenci şehri denildiğinde hemen ilk akla gelen şehirlerimizin arasında yer alan Eskişehir, İç Anadolu bölgemizde yer alan Ankara, Afyon ve Kütahya’ya komşu güzel ve samimi bir şehrimizdir.
Araç Kiralama Kontratı Nedir?
Duyuru
11 Ocak 2022
Araç kiralama sektöründe en çok kullanılan formlar arasında araç kiralama sözleşmeleri yer alır. Bu sözleşmeler, kiralama yapanlar ve kiralama şirketi yetkililerinin haklarını koruyan resmi belgelerdir.
Ehliyet Nedir? Ehliyet Sınıfları Nelerdir?
Duyuru
11 Ocak 2022
Her araç türü için farklı ehliyet sahibi olmak gerekir. Çok fazla ehliyet türü olduğu için bu ehliyetlerin hangi araçları kapsadığı ve şartları kafa karışıklığı yaratabilmektedir.
Ege’nin En İyi Dalış Rotaları
Gezi
11 Ocak 2022
Ege kendine has güzellikleriyle Türkiye’nin saklı cenneti. İçinde hem mavinin hem yeşilin en güzel tonlarını bulundurduğundan tatil sevdalılarının da gözde mekanı.
Düzce Gezi Rehberi
Gezi
10 Ocak 2022
Batı Karadeniz bölgesinin Marmara bölgesine açılan kapısı görevi gören, yemyeşil doğası ve sakinliğinin yanında köklü geçmişi ile de ilgi toplayan şirin bir ilimiz.
Amasra’yı Tanıyalım
Gezi
10 Ocak 2022
Bartın’ın sevilen tatlı kasabası. Rakı-balık ikilisi; deniz, kum, güneş üçlüsü… Amasra, yarımada ve adadan oluşan bir bölgedir. Üstelik Amasra’da gezilecek pek çok güzel yer, keyfini sürebileceğiniz birçok dinlenme noktası bulunur. Gelin Amasra’yı maddeler halinde çok daha yakından tanıyalım!
Alanya’da Gezilecek En İyi 10 Yer
Gezi
10 Ocak 2022
Adını tatille özdeşleştirilmiş, yazın cıvıl cıvıl sahilleri, eğlence mekanları ve turistleriyle hafızalara kazınan Antalya’nın en bilindik ilçelerinden biri Alanya. Antalya Havalimanı’na 125 kilometre mesafede bulunan turistik ilçe, yaz sezonunun en uzun yaşandığı yerlerin başında geliyor. Ayrıca araç kiralama seçenekleri de mevcut.
Akdeniz’in En İyi Dalış Rotaları
Gezi
10 Ocak 2022
Akdeniz bölgesi yaz aylarında hem bizlerin hem de yabancı ziyaretçilerin vazgeçilmez noktası. Özellikle Antalya’da bulunan eşsiz beldeleriyle tam bir tatil cenneti. Ege’nin bir cenneti İzmir’i merak ediyorsanız.
Türkiye’nin En İyi 25 Günbatımı Manzarası
Gezi
10 Ocak 2022
Günün en sihirli vakti, gökyüzünün en güzel renklerini aldığı vakit; günbatımı zamanı. Günbatımını izlemek çoğu kişi için terapi niteliğinde; verdiği huzur herkes tarafından bilinir.
Elitcar
Download Our Mobile App
Download our mobile application and carry out your car rental transactions quickly and easily.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App