Türkiye’nin En Güzel Bungalov Evleri

Türkiye’nin En Güzel Bungalov Evleri

AnasayfaBlogGeziTürkiye’nin En Güzel Bungalov Evleri
Gezi
01 Nis 2022 13:05

Peki bu güzel havaların gelişini güzel bir tatil planı ile taçlandırmak gerekmez mi? Son dönemlerde alışılagelmişin dışında, biraz da ezber bozan bir tatil planı yapmak isteyenlerin konaklama tercihleri bungalov evlerden yana. 

Tüm sene boyunca şehir hayatından ve şehir hayatının yorucu gürültüsünden sıkılmış olmanız çok mümkün. Yaz gelince Ege kıyıları şenlenir. Sizde İzmir’e yakın bir bungalov evde kalmak istiyor ama İzmir’i bilmiyorsanız. Adnan Menderes Havalimanı’dan araç kiralama yaparak, navigasyonunuz ile birlikte daha rahat gezebilirsiniz. Yaz tatilinizi sessiz, sakin, doğa ile iç içe geçirmek istiyorsanız, sizin için konaklamanın en doğru adresi bungalov evleri. Bungalov evleri sizlere yeşilliklerin içinde eşsiz bir doğa ile birlikte huzurlu ve dinlendirici bir konaklama keyfi sunar. Üstelik Türkiye, adeta bungalov cenneti. Bu yaz için tatil planınızı yaparken, bungalov evlerinde konaklamak isterseniz kişisel zevkinize ve bütçenize göre tercih yapabilirsiniz. Bu yazımızda kafanızdaki seçenekleri en aza indirgemek ve seçiminizi kolaylaştırmak için Türkiye’nin en iyi 5 bungalov evini listeledik.

1.Koala Bungalows

Koala Bungalows, Antalya’nın tatil beldelerinden biri olan Olimpos’ta yer almaktadır. Özellikle hayvan dostu bir konaklama yeri olması özelliği ile ön plana çıkan Koala Bungalows güler yüzlü personelleri ve kaliteli hizmeti ile de oldukça ön plana çıkmaktadır. Bir doğa oteli olarak bilinen Koala Bungalows bünyesinde taş odalar, köy tipi odalar ve ahşap bungalovlar barındırıyor. Bu anlamda sizlere seçenek şansları sunan bu tesis, lezzetli köy kahvaltıları ile güne güzel bir başlangıç yapmanızı sağlamaktadır. Koala Bungalows’ta konaklarken gün içerisinde tesis içerisinde bulunan ortak alanlarda keyifli saatler geçirebilir, oda kahvaltı konsepti ile misafirlerine rahatlık da sunuyor. Şehir hayatından uzak, sessiz ve dingin bir konaklama geçirmek isterseniz Koala Bungalows sizin için doğru adres olacaktır.

2.Ada Bungalov

Ada Bungalov, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yer almaktadır. Ada Bungalov evlerinden birinde konaklayarak, daha önce yaşamadığınız bir deneyimi tatmanız mümkün olacaktır. Yemyeşil doğa içerisine konumlanmış Ada Bungalov, yaz boyunca serin ve ferah bir tatil geçirmenizi sağlar. Konuklar tarafından evinizde hissedeceğiniz bir işletme olarak anılan tesiste, huzurlu bir konaklama keyfi yaşamanız mümkündür.

3.Palmira Bungalow & Camping

Yemyeşil bir bahçe içerisine konumlanmış olan Palmira Bungalow & Camping, Marmaris Selimiye’de yer almaktadır. Doğa ile bütünleşmiş olan tesisin denizle arasındaki mesafe çok kısadır ve sahilde tesise ait şezlongları bulunmaktadır. Hem bungalov hem de çadır konaklaması imkanı sunan Palmira Bungalow & Camping hem doğal ortamı hem de deniz manzarası ile misafirlerini büyülemektedir.

4.Sultan Camp

Fethiye-Kabak Koyu’nda yer alan Sultan Camp, son zamanlarda doğa içinde konaklamanın popüler adreslerinden biri haline gelmiştir. Özellikle eşsiz manzarası ile dikkat çeken Sultan Camp, misafirlerine bungalov konaklaması ile birlikte çadır konaklaması şansı da sunuyor. Sultan Camp’da konaklayarak gün içinde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca yaz tatilinizi renklendirebilir, farklı ve huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz.

5.Hayıtbükü Ahşap Evleri

Hayıtbükü ahşap evleri, Datça Mesudiye Hayıtbükü koyunda yer almaktadır. Denizin hemen yakınında bulunan Hayıtbükü Ahşap evleri 15 dönüm arazi içerisinde inşa edilmiştir. Ahşap ve taş evlerden oluşan, ayrıca bahçesinde organik restaurantları bulunan ahşap evler tesisi, standart odalar ve süitlerden oluşmaktadır. İzmir’e yakın olan bu lokasyona daha rahat ulaşım sağlamak ve yolda İzmir’in eşsiz güzelliklerini de görmek isterseniz, İzmir’de araç kiralama yaparak, bu zevki sizde tadabilirsiniz. Yolda bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın. Gelelim bu eşsiz doğa içerisine konumlanmış Hayıtbükü ahşap evlerine. Bu evler en büyüleyici özellikleri lezzetli sabah kahvaltıları ve özel plajlarıdır. Üstelik burada yiyip içeceğiniz her şey yüzde yüz organiktir. Güne lezzetli bir köy kahvaltısı ile başlayıp, akşam yemeğinde tesis içerisinde yer alan restaurantta bir şeyler yemeyi tercih edebilirsiniz. Gün içerisinde zaman geçirebileceğiniz ve oldukça keyif alabileceğiniz birçok aktivite mevcuttur. Örneğin tekne turu, yoga veya hiking yapabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tatil için Hayıtbükü Ahşap Evleri konaklama listenizde mutlaka yer almalıdır.

Kiralama Koşulları

Aylık araç kiralama koşulları hakkında merak ettikleriniz.