Erken Rezervasyon Yapmak Neden Avantajlıdır?

Erken Rezervasyon Yapmak Neden Avantajlıdır?

AnasayfaBlogDuyuruErken Rezervasyon Yapmak Neden Avantajlıdır?
Duyuru
18 Şub 2022 11:00

 

Eğer araç kiralamak için tatilinizin başladığı güne kadar beklerseniz tatilde araçsız kalabilirsiniz. İzmir’e tatile giden okurlar İzmir’de araç kiralama seçeneklerini kullanarak, erkenden araçlarını ayırabilirler. Erken rezervasyonun neden önemli olduğunu maddeler halinde açıklayacağız.

Erken rezervasyon nedir?

Erken rezervasyon, araç kiralamak isteyenlerin aylar öncesinden araçlarını ayırtmasına ve böylece daha düşük ücretle araç kiralamalarına olanak sağlayan bir rezervasyon türüdür. Kış aylarında yaz tatiliniz için rezervasyon yaparsanız erken rezervasyon fiyatlarından faydalanabilirsiniz. Aynı şekilde yaz aylarında ise kış tatiliniz için kiralama yaptığınızda indirimli fiyattan rezervasyon yapabilirsiniz.

Tatil sezonlarında araçlara yoğun bir talep olduğu için erken rezervasyon yapmak iyi bir seçim olacaktır. Çünkü erkenden rezervasyon yaptığınızda yalnızca uygun fiyattan kiralama yapmakla kalmaz, aynı zamanda istediğiniz aracın size teslim edileceğinden de emin olabilirsiniz.
Resmi ve dini tatillerin olduğu tarihlerde yoğunluk büyük oranda artmaktadır. Bu tarihler belli olduğunda rezervasyonunuzu erkenden yaparsanız araç bulamama gibi bir sorun da yaşamazsınız.

Erken rezervasyon yaptırdığınızda ayırttığınız aracın toplam kiralama bedelini ödemeniz yeterlidir. Sonrasında size rezervasyonunuzla ilgili detaylar iletilir.

İstediğiniz Model Aracı Daha Kolay Ayırtabilirsiniz

Aklınızda belirli bir araç modeli varsa veya yalnızca manuel ya da otomatik vites araç kullanabiliyorsanız erken rezervasyon yapmanız sizin için çok iyi olacaktır. Çünkü şunu unutmamak gerekir ki tatil için plan yaptığınız tarihlerde muhtemelen binlerce kişi de benzer planlar yapıyor. Dolayısıyla araç rezervasyonunu geç tarihe bıraktığınızda istediğiniz aracı ayırmanız zor olacak ve belki de istediğiniz nitelikte araç yerine başka araç rezerve etmek durumunda kalacaksınız. En kötü ihtimalle hiç araç bulamayacağınızı da söylemek mümkün.

Daha Uygun Fiyata Araç Kiralayabilirsiniz

Erken rezervasyonun en önemli avantajı tabii ki uygun fiyata araç kiralamaktır. Aylar öncesinden aracınızı ayırttığınızda tatil sezonundakine göre daha az ücret ödersiniz. Tatilinize günler kala rezervasyon yaparsanız erken rezervasyon fiyatlarına göre daha yüksek fiyatlar ödemeniz gerekir. Çünkü tatil döneminde araçlar tükenmekte ve kalan az sayıda aracın kira ücretleri yükselmektedir. Tatilinizin tarihleri kesinleşmişse erken rezervasyon yapmamanız için hiçbir neden yok!

Son Dakikada Ortaya Çıkan Tatsız Sürprizlere Yer Yok

Erken rezervasyon yaptığınızda tatil zamanında ödeyeceğiniz fiyat, kiralama koşulları ve ödeyeceğiniz fiyata dahil olan hizmetler size sunulur. Böylece aracı alacağınız zaman hangi hizmetlerin sunulacağını, aracın özelliklerini ve ödeyeceğiniz toplam ücreti önceden bilirsiniz.

Rezervasyonunuzla İlgili Olarak İstediğiniz Zaman Değişiklikler Yapabilirsiniz

Tatil planlarınız mı değişti? Hiç sorun değil! İstediğiniz zaman iletişime geçerek rezervasyon tarihlerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Ayrıca araç kiralamalarınızı da erkenden yapmanızı öneririz. İstanbul’da yaşayan okurlar geri dönecekleri vakit yol yorgunluğu yaşayacakları için İstanbul’da araç kiralama yapmanızı öneririz. Böylece dönüş yaptığınızda araçsız kalmayıp, rahat rahat eve ulaşım sağlayabilirsiniz. Rezervasyonunuzu uzatabilir ve kısaltabilir ya da rezervasyon sürecini aynı tutarak tarih aralığında değişikliğe gidebilirsiniz. Böyle durumlarda yapılan anlaşmaya göre para iadesi yapılır veya uzatılan günlerin ücreti alınarak erken rezervasyon süreci devam ettirilir.

 

Kiralama Koşulları

Aylık araç kiralama koşulları hakkında merak ettikleriniz.