Blog
Seyahat Trendleri ve İpuçları
Seyahatinizi daha da zenginleştirmek için blog arama sayfamızda birçok seyahat içeriği bulabilirsiniz. Araç kiralama ipuçlarından seyahat destinasyonlarına kadar pek çok konuda makaleleri keşfedin!"
Türkiye’de Yazın Yapılabilecek Dört Ekstrem Spor ve Adresleri
Gezi
04 Eylül 2022
Otomobiller ilk icat edildiğinden bugüne kadar ulaşım konusunda ihtiyaçlarımızı karşılamaktadır. Bugün artık araç satın alınmasının yanı sıra araç kiralama da yapabiliyoruz.
Telaşsız Bir Yaz: Türkiye’nin En Sakin Tatil Yerleri
Gezi
04 Eylül 2022
Her yolculuk insanı biraz dinlendirir. Şehrin gürültüsünden, insan hengamesinden mental olarak yorgun olan insanlar, sakin bir tatili tercih edip yenilenmek istiyebiliyor.
Hafta Sonunda Keşfedebileceğiniz 5 Şehir
Gezi
01 Eylül 2022
Özellikle şehirde çalışanlar için hafta sonunda kafa dağıtmak çok daha iyi bir seçenek olabiliyor. Beyaz yakalı çalışanlar hafta sonunu hem ailesiyle zaman geçirmek hemde gezmek için planlar yapıyorlar.
En kıymetli hazinemiz: Türkiye’nin gölleri
Doğal & Tarihi
31 Ağustos 2022
Her mevsim doğal görüntüsüyle oldukça güzel olan ülkemizde pek çok göl bulunmaktadır. Her yıl yerli ve yabancı pek çok turist ülkemizdeki gölleri ziyaret etmektedir.
İstanbul Adalarının ‘Kalesi’: Burgazada’da Gezilecek Yerler
Gezi
29 Ağustos 2022
İstanbul’un büyüklü küçüklü içerisinde barındırdığı üçünçü büyük adası olan Burgazada, son zamanlarda ziyaretçilerini artırmaktadır.
2022 Yılı Köprü ve Otoyol Ücretleri Ne Kadar?
Güncel Bilgiler
18 Ağustos 2022
Her yıl olduğu gibi bu yılda köprü ücretlerine düzenleme yapılmıştır. Köprü ücretleri tek yön geçiş için geçerlidir.
2022 Trafik Cezaları Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Duyuru
18 Ağustos 2022
Trafik kuralları ve yasaları, hatta diğer yasalar hepimiz için vardır. Toplumun güvenliğini ve düzenini sağlamayı amaçlar. Herhangi bir yasaya uymayan insanlar yine yasalar gereği bazı cezalara çarptırılır.
Pasaport Nasıl Çıkarılır? Pasaport Çıkarmak İçin Gerekli Belgeler 2022
Etkinlik
11 Ağustos 2022
Pasaportlar, yaşadığımız ülkelerde, yurt dışına çıkmak için gerekli olan kimliklerdir. Yurt içerisinde kullandığımız kimlikler çoğu ülkede geçerli değildir. Pasaportlar yurt dışı seyahatlerinin olmazsa olmazıdır.
Araç Ruhsatı Kaybolursa Ne Yapmalı? Yenileme İçin Gereken Belgeler ve Fiyatlar
Güncel Bilgiler
11 Ağustos 2022
Günümüzde otomobiller ulaşım konusunda hayat standartlarımızı yükselten araçlardır. Kişisel otomobilimiz olmasa dahi araç kiralama yaparak istediğiniz yere, istediğiniz araçla ulaşım sağlayabilirsiniz.
Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App