Blog
Seyahat Trendleri ve İpuçları
Seyahatinizi daha da zenginleştirmek için blog arama sayfamızda birçok seyahat içeriği bulabilirsiniz. Araç kiralama ipuçlarından seyahat destinasyonlarına kadar pek çok konuda makaleleri keşfedin!"
Türkiye'nin En İlginç Kamp Türleri
Doğal & Tarihi
24 Temmuz 2022
Dünya’da pek çok ilginç kamp türü bulunuyor. Macera ve spor sever insanlar ilginç kamp türlerine oldukça ilgi duymakla kalmayıp, bazıları adeta bir yarışma edasında olabiliyor.
İkame Araç Nedir? Hangi Durumlarda İkame Araç Verilir?
Duyuru
24 Temmuz 2022
İlk motor bulunduğundan bugüne kadar arabalar ulaşım amaçlarımızı geliştirmiştir. Bugün ise özel arabalarımız bulunduğu gibi araç kiralama dahi yapabilmekteyiz.
Yurtdışından Gelen Kişiler Sokağı ÇıkmaYasağından Muaf Mı?
Güncel Bilgiler
24 Temmuz 2022
Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Covid19 salgını nedeniyle, uzun süredir hayatımızda ve yaşam koşullarımızda değişiklik yapmak ve daha önce karşılaşmadığımız kurallar ve yasaklarla yaşamak zorunda kaldık.
Türkiye’de Balayına Gidilebilecek 10 Romantik Lokasyon
Güncel Bilgiler
26 Haziran 2022
Yakın zamanda evlenmeyi düşünen, planlayan her çiftin rüyalarını süsleyen bir balayı tatili olur. Acaba nereye gitsem diye düşünenlerin daha fazla düşünmesine gerek olmadan, pek çok balayı lokasyonlarını sizler için derledik.
Topkapı Sarayı Müzesi Rehberi (Nerede, Nasıl Gidilir, Giriş Ücretleri)
Gezi
26 Haziran 2022
Cumhuriyet tarihinin ilk müzesi olan ve köklü tarihimizin bağlı olduğu, 15. yüzyıldan yıkılışına kadar Osmanlı Devleti’nin yönetildiği yerdir. Topkapı Sarayı, müze olarak halka açıldığından bu yana İstanbul denince görülmesi gereken ve akla gelen ilk yerlerden birisidir. 
Tarihin Ve Lezzetin Kesişimi: Gaziantep Gezilecek Yerler
Doğal & Tarihi
24 Haziran 2022
Tarihin pek çok anına şahitlik eden sınır illerimizden biri olan, gastronomi ve tarihi zenginlikleri ile dolu Gaziantep.
Tarih, Kültür, Gastronomi: Adana Gezilecek Yerler Rehberi
Doğal & Tarihi
24 Haziran 2022
Adana gerçekten ülkemizin incisi olan bir şehir. Bir şehrin kendine özgü bir karakteri olur mu sorusunun cevabı Adana’yı gösterebiliriz. Çünkü Adana’nın kendine özgü bir karakteri bulunuyor. 
Şifalı Sularıyla Ünlü Anadolu Şehri: Afyonkarahisar
Doğal & Tarihi
24 Haziran 2022
Sağlık turizminin önemli uğrak noktalarından olan Afyonkarahisar’da pek çok termal su bulunuyor.
Yaz Yolculuğunuzu Planlamanıza Yardımcı Olacak Püf Noktalar
Güncel Bilgiler
24 Haziran 2022
Yaz mevsiminde yolculuğu planlamak oldukça keyif oluyor. Çünkü genel olarak yazın bir yolculuğa çıkılıyorsa bunun anlamı tatil demektir. Kimi insanlar deniz tatilini severlerken, kimisi kültür tatilini sever. İster kültür tatili isterse deniz tatili olsun, tatilinizi planlamalısınız.
Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App