Lüks Araç Kiralama Hakkında Her Şey: Lüks Araç Kiralama Fiyatları

Lüks Araç Kiralama Hakkında Her Şey: Lüks Araç Kiralama Fiyatları

AnasayfaBlogGeziLüks Araç Kiralama Hakkında Her Şey: Lüks Araç Kiralama Fiyatları
Gezi
Etkinlik
05 Ağu 2022 16:00

Otomobiller ilk yapıldığından bugüne ulaşım alanında hayatımızı kolaylaştıran araçlara dönüşmüşlerdir. Bu sebepten ötürü bugün araç kiralama oldukça kolaylaşmıştır. Oturduğumuz yerden bir internet sitesi aracılığı ile dahi araç kiralama yapılabiliyor. Bu kiralamaya lüks araçlarda dahil.

Lüks araba kiralamaktan kast edilen aslında üst segment olan arabalardır. Üst segment araba markaları daha çok Range Rover, Mercedes C serisi, Audi A4 ve A6, BMW gibi markaların araçları sayılabilir. Diğer Porsche, Maserati, Bugatti gibi araçlar spor araç kiralamaya giriyor. Spor araç kiralamaya girmesinin asıl sebebi ise motor hacmidir.

Lüks Araç Kiralama Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Lüks bir araç kiralamaya karar verildiğinde ilk önce fiyat araştırması yapılır. Çünkü lüks araçlar genellikle özel bir durum söz konusu olduğunda kiralanır. Ayrıca lüks araçlarda konforda ön plandadır. 

1) Lüks araç kiralama fiyatları

Lüks araç kiralama fiyatları ekonomik segmentteki araç kiralama fiyatlarına göre yüksek olabilir. Fakat bu araçlar genellikle düğün ve özel günlerde kiralanıyor. Bazende önemli bir toplantıya gidilirken bu araçlar kiralanabilir. Bu sebepten ötürü diğer araçlara göre fiyatı yüksek kalabilir.

Lüks araç kiralamada lokasyon farkı 

Araç kiralamada genel olarak bir şehir efsanesi olan fiyatlardaki lokasyon farkı lüks otomobillerde var mı sorudur. Lokasyon farkı çok uçurum seviyelerde olmamakla birlikte aynı şehir içerisinde lokasyon fiyat farkı bulunmaz. Farklı şehirlerde çok cüzi miktarlarda lokasyon farkı bulunabilir çünkü söz konusu şehirde farklı araçlar bulunur.

Lüks Araç Kiralama Neden Tercih Edilir?

Sokakta lüks bir araç gördüğümüzde hepimiz şöyle bir dönüp bakarız değil mi? Sırf bu sebep sayesinde dahi lüks araç kiralaması yapılabilir. Düğünlerde gelin arabası yapmak, önemli bir toplantıya giderken lüks bir imaj yaratmanın dışında spesifik nedenlerden ötürü de araç kiralama yapılabilir. 

  • Hayalinizdeki aracı kullanma fırsatı

Herkesin hayalini kurduğu bir araba vardır. Bu araç şu anki şartlarda eski olarak anılsa dahi insanın aklında keşke bir kerecik sürebilsem dediği araçlar bulunur. Bazı araçları denemek ve hayalleri en azından bir nebze olsun tatmin etmek adına lüks araç kiralaması yapılıyor. Sizlerinde bir günlüğüne de olsa lüks araçlar ile ilgili olan hayalleriniz gerçeğe dönebilir. 

  • Havalı bir hediye fikri

Lüks otomobiller ile gerçekten sevdiğiniz insanı mutlu edebilirsiniz. Örneğin lüks otomobillerden seçerek Trabzon’da araç kiralama yaptınız. Ardından kiralama yaptığınız araç ile sevgiliniz veya eşinizi almaya gittiniz. Üzerinizde de gayet şık bir kıyafetle akşam yemeği yediniz ve ardından eve döndünüz. Böyle bir senaryo dahi sevgilinizin veya eşinizin aklından çıkmaz. Hatta belki trafiğe boş bir alanda birazcık hız bile yapabilirsiniz. Hızı hissettiğinizde ise sizin de aklınızdan çıkmayacak bir akşama dönüşebilir.

Böylece sizler için lüks araç kiralama konusunu kaleme aldık. Sizlerinde hayallerinde olan lüks otomobilleri veya sevdiğiniz insanı mutlu etmek için bir günlüğüne dahi olsa kiralama yapabileceğiniz araçları derledik. Sizlerde böyle hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için Elitcar’ın uygun fiyatlı kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.
 

Kiralama Koşulları

Aylık araç kiralama koşulları hakkında merak ettikleriniz.