Blog
Seyahat Trendleri ve İpuçları
Seyahatinizi daha da zenginleştirmek için blog arama sayfamızda birçok seyahat içeriği bulabilirsiniz. Araç kiralama ipuçlarından seyahat destinasyonlarına kadar pek çok konuda makaleleri keşfedin!"
Adblue Nedir? Adblue Ne İşe Yarar?
Güncel Bilgiler
25 Kasım 2022
Otomobiller, hayatımızı ulaşım anlamında kolaylaştıran araçlardır. Bu hususta bazılarımızın şahsi otomobili bulunurken, bazılarımız araç kiralama yöntemini tercih etmekteyiz. Kullandığımız araçlar teknolojinin gelişmesiyle birlikte farklı yakıt türleri kullanmaktadır.
Doğal Güzelliğiyle Ünlü Bir Kaçamak Noktası: Bolu Abant
Gezi
24 Kasım 2022
Türkiye, her yıl milyonlarca turisti ağırlayan bir ülkedir. Ülkemiz, doğal güzellikleri ve bulunduğu coğrafya ile turistlerin ilgisini çeker. Bu hususta yerli turist olarak bizlerde ister kendi aracımız istersek araç kiralama yolu ile rahatça gezebiliyoruz. Özellikle kültür turizmi tatillerinde arabaya ihtiyaç duyulabiliyor.
Trafik İşaretleri ve Anlamları
Güncel Bilgiler
23 Kasım 2022
Otomobiller, hayatımızı her anlamda kolaylaştıran araçlarıdır. Trafikte seyir halinde iken önemli olan can güvenliğimizdir. Bu hususta ister kendi aracınız olsun ister İzmir’de araç kiralama yapmış olun, trafik kuralları kişi fark etmeksizin herkesi kapsamaktadır.
Araç Yakıt Hesaplama Nasıl Yapılır?
Duyuru
22 Kasım 2022
Otomobiller, günümüzde oldukça fazla kullanılan ve ulaşım hususunda hayatımızı oldukça kolaylaştıran birer araçlardır. Bazılarımızın kendine ait otomobili bulunduğu gibi bazılarımızda özellikle İstanbul’da araç kiralama yapmaktadır.
Direksiyon Neden Sertleşir? Sebepleri Nelerdir?
Güncel Bilgiler
21 Kasım 2022
Otomobillerin hayatımızı ulaşım anlamında kolaylaştıran bir yapısı bulunmakta fakat otomobiliniz bozulunca moralimizde bozulmaktadır. Bu tarz durumlarda genelde araç kiralama veya toplu taşıma ile ulaşım sağlama yoluna gitmekteyiz. Sahip olduğunuz veya kiraladığınız otomobilin en önemli parçalarından bir tanesi de direksiyondur. Direksiyon sayesinde otomobile yön verebiliyoruz. 
İmmobilizer Nedir? Ne İşe Yarar?
Güncel Bilgiler
21 Kasım 2022
Otomobil dünyasında pek çok elektronik sistem bulunmaktadır. Hayatımızı ulaşım anlamında kolaylaştıran otomobilleri günümüzde her yerden kiralama dahi yapabiliyoruz. Bu hususta İstanbul’da araç kiralama yaparak dahi pek çok yere kolayca ulaşabiliriz. İstanbul gibi büyük bir şehirde otomobil kullanmak, ulaşım açısından çok büyük rahatlık olacaktır.
SRC 1-2-3-4 Nedir?
Duyuru
18 Kasım 2022
Baskı Balata Bittiği Nasıl Anlaşılır? Biterse Ne Olur?
Güncel Bilgiler
17 Kasım 2022
İlk otomobilin icat edildiği 1886 yılından bugüne kadar otomobiller hep hayatımızı kolaylaştırmıştır. Bazı insanlar kendi otomobiline sahiptir, bazıları da araç kiralama yaparak ulaşım konusundaki ihtiyaçlarını giderebilir.
Yarı Otomatik İle Tam Otomatik Vites Farkı
Güncel Bilgiler
26 Eylül 2022
Otomobiller, ulaşım konusunda hayatımızı kolaylaştıran en büyük araçlardır. Bu günlerde hava kirliliği ve iklim krizi sebebiyle otomobillerin yakıt türü değiştirilmeye çalışılmaktadır.
Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App