Blog
Seyahat Trendleri ve İpuçları
Seyahatinizi daha da zenginleştirmek için blog arama sayfamızda birçok seyahat içeriği bulabilirsiniz. Araç kiralama ipuçlarından seyahat destinasyonlarına kadar pek çok konuda makaleleri keşfedin!"
Yeşil Kart Sigortası Nedir, Ne İşe Yarar?
Güncel Bilgiler
22 Aralık 2022
Yeşil kart sigortası, yeşil kart sistemine üye olan ülkelerde geçerli olan bir motorlu taşıt sigortasıdır. Yurt dışından gelen misafirler dilerse İstanbul’da araç kiralama gibi değerlendirmeler yapabilirler.
Torsiyon Sistemi Nedir?
Güncel Bilgiler
21 Aralık 2022
Otomobiller, ulaşım noktasında günümüz dünyasında yaşayan insanları her gün bir yerden farklı bir yere götürmektedir. Çoğu büyük şehirde insanların kendilerine ait araçları olduğu gibi bugün Trabzon’da araç kiralama gibi ülkemizin pek çok yerinde araç kiralama seçenekleri mevcuttur.
Yakıt Tasarrufu İçin Yapılması Gereken Nelerdir?
Güncel Bilgiler
20 Aralık 2022
Ülkemizde akaryakıt fiyatları arttığından dolayı yakıt tasarrufu için araştırmalarda artmaktadır. Her gün yollar, İstanbul’da araç kiralama yaparak veya şahsi araçlarıyla yola çıkan insanlarda doludur.
Çadır Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Gezi
19 Aralık 2022
İnsanların doğada kalma ve doğa ile iç içe olmak isteği kuvvetlendiği zaman herkes kamp kurmak istemektedir. Gerekli ekipmanları satın alıp İstanbul’da araç kiralama yaparak veya kendi aracınızla uygun kamp alanlarına gidip kamp yapabilirsiniz.
Araçlarda Akü Ömrü Kaç Yıldır?
Güncel Bilgiler
15 Aralık 2022
Günümüzde pek çok insan, şehirlerarası yolculuk yapmaktadır. Tır ve otobüs çalışanları sürekli olarak seyahat etselerde bireysel anlamda ucuz araç kiralama yapılarak insanlar tatile çıkmaktadır.
Hangi Aracı Kiralamalısınız? Bunlara Dikkat!
Güncel Bilgiler
15 Aralık 2022
Günümüzde pek çok yere ulaşım için otomobilleri kullanmaktayız. Gerek bazı kurumsal markalar gerekse kişisel kullanımlar bazında Konya’da araç kiralama oranları oldukça yükselmiştir.
Araba Sürmenin Püf Noktaları
Güncel Bilgiler
14 Aralık 2022
Günümüzde farklı modellerde pek çok otomobil bulunmaktadır. Çok önceden hayatımıza giren ve ulaşım anlamında hayatımızı kolaylaştıran otomobiller İstanbul’da araç kiralama gibi durumlarda karşımıza çıkmaktadır.
Otomatik Vites Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Güncel Bilgiler
12 Aralık 2022
Günlük hayatın içerisinde işe, okula veya herhangi bir yere giderken ulaşım için arabalarımızı kullanmaktayız. Hal böyle olunca otomobiller ulaşım anlamında oldukça hayatımızı kolaylaştırmaktadır.
İstanbul’un En Güzel Manzaralı Sokakları
Gezi
09 Aralık 2022
İstanbul, pek çok açıdan insanların dikkatini çekmektedir. Dünya’nın hiçbir şehrinde İstanbul’daki kadar büyük bir boğaz yoktur. Bu açıdan şehir, misafirlerine eşsiz bir manzara sunmaktadır. Şehir içerisinde ulaşım için İstanbul’da araç kiralama yapabilirsiniz.
Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App