Blog
Seyahat Trendleri ve İpuçları
Seyahatinizi daha da zenginleştirmek için blog arama sayfamızda birçok seyahat içeriği bulabilirsiniz. Araç kiralama ipuçlarından seyahat destinasyonlarına kadar pek çok konuda makaleleri keşfedin!"
Araçlarda Fren Mesafesi Nasıl Hesaplanır?
Güncel Bilgiler
02 Ocak 2023
Otomobiller bünyesinde birçok teknolojiyi barındırmaktadır. Ulaşım alanında aktif olarak kullandığımız bu araçlar çoğumuzun evinde bulunmaktadır. Bunun yanında İzmir’de araç kiralama gibi imkanlar sayesinde otomobilimiz yoksa bile ihtiyaçlarımızı giderebilmekteyiz.
Kazaya Karışan Aracın Sigorta Primi Artar Mı?
Güncel Bilgiler
30 Aralık 2022
Otomobiller, ulaşımda olduğu gibi birçok alanda hayatımızı kolaylaştıran araçlardır. Hal böyle olunca insanlar arabası yoksa bile havalimanında araç kiralama yaparak ulaşım alanındaki ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir.
Vizesiz Seyahat Koşulları
Duyuru
29 Aralık 2022
Türkiye vatandaşları için vizesiz seyahat koşulları, çoğu ülkeye vizesiz olarak seyahat etme imkanı sunmaktadır. Çoğu ülke ziyaretlerinde havalimanlarında araç kiralama noktaları bulunmaktadır. Bu ofislere başvurarak araç kiralayabilirsiniz.
Adrenalin Tutkunları İçin Outdoor Sporları 
Gezi
29 Aralık 2022
Outdoor sporları, açık hava ortamında yapılan fiziksel aktivitelerdir. Bu tür sporlar genellikle doğa ortamında yapılır ve birçok farklı türü vardır. Bazı insanlar İstanbul’da araç kiralama yaparak bu aktiviteleri gerçekleştirirken, bazı insanlar tamamen kendi imkanları ile bir yerden farklı bir yere ulaşarak bu aktiviteleri gerçekleştirmektedir.
Kasko Dolu Hasarını Karşılar Mı?
Güncel Bilgiler
28 Aralık 2022
Türkiye'de kasko, bir aracın hasar görmesi durumunda, hasarın tamiratı veya değiştirilmesi gibi masraflarının karşılanmasını sağlayan bir sigorta türüdür. Kiralama durumunda ise bu masraf tamamiyle aracı kiralayan şirkete aittir.
Korna Arızası Ve Çözümleri
Güncel Bilgiler
27 Aralık 2022
Otomobiller, ilk üretildiği günden bugüne kadar çeşitli teknolojilerle donatılmıştır. Ulaşım alanında hayatımızı kolaylaştıran otomobiller, bazen arızalanabilmektedir. Kiralamalarda ise böyle bir durum söz konusu olmaz. Örnek olarak Trabzon’da araç kiralama yaptığınızda araç arıza verirse, kiralama yaptığınız şirketi arayarak, yardım alabilir ve ikame araç temin edebilirsiniz.
Skyactiv Teknolojisi Nedir?
Güncel Bilgiler
26 Aralık 2022
Günümüzdeki araçlar pek çok teknoloji ile donatılmıştır. Bazı teknolojiler otonom sürüş üzerine geliştirilirken, bazıları yakıt, bazıları ise tasarruf anlamında gelişmektedir. Günümüzde örnek olarak istediğimiz segmentte aracı Tekirdağ’da araç kiralama yapabiliyoruz.
Trafik Cezaları Nasıl Sorgulanır?
Duyuru
23 Aralık 2022
Günümüzde otomobilleri ulaşım anlamında yollarda görmekteyiz. Otomobillerin kullanımı arttığı günden bugüne kadar pek çok trafik yasası konulmuştur. Örnek olarak ister şahsi arabanız olsun ister İstanbul’da araç kiralama yapmış olun, bugün konulmuş tüm trafik kurallarına herkes uymak zorundadır.
Otomotiv Sektöründe Blockchain Teknolojisi
Güncel Bilgiler
23 Aralık 2022
Otomobiller, günlük hayatta ulaşım anlamında hayatımızı kolaylaştıran buluşlardır. Genel olarak şahsi araçlarımız bulunsa da bazen bazı alanlarda araç kiralama yapılmaktadır. Bu hususta dünyadaki en büyük ikinci sektör otomotiv sektörüdür.
Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App