Gezi
Çadır Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Gezi
19 Aralık 2022
İnsanların doğada kalma ve doğa ile iç içe olmak isteği kuvvetlendiği zaman herkes kamp kurmak istemektedir. Gerekli ekipmanları satın alıp İstanbul’da araç kiralama yaparak veya kendi aracınızla uygun kamp alanlarına gidip kamp yapabilirsiniz.
İstanbul’un En Güzel Manzaralı Sokakları
Gezi
09 Aralık 2022
İstanbul, pek çok açıdan insanların dikkatini çekmektedir. Dünya’nın hiçbir şehrinde İstanbul’daki kadar büyük bir boğaz yoktur. Bu açıdan şehir, misafirlerine eşsiz bir manzara sunmaktadır. Şehir içerisinde ulaşım için İstanbul’da araç kiralama yapabilirsiniz.
Bir Destanın Başladığı Şehir: Samsun’da Gezilecek Tarihi Yerler
Gezi
07 Aralık 2022
Ülkemiz hem deniz turizmi, hem de kültür turizmi açısından oldukça zengindir. Çünkü hem tarih açısından zengin hemde deniz açısından zengin bir coğrafyada yaşamaktayız. Yerli yada yabancı fark etmeksizin genellikle ucuz araç kiralama yapılarak pek çok kültürel bölge gezintisi yapılmaktadır.
Mavinin En Güzel Tonuna Doğru: Salda Gölü Gezi Rehberi
Gezi
30 Kasım 2022
Ülkemiz, diğer ülkelere bakıldığında her iklimi bünyesinde barındırmasıyla oluşan doğal güzellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Bunların yanı sıra bir de tarihi güzellikler bulunmaktadır. Söz konusu bu güzelliklere ulaşmak için havalimanında araç kiralama yaparak çok kolay ulaşım sağlayabiliriz.
Doğal Güzelliğiyle Ünlü Bir Kaçamak Noktası: Bolu Abant
Gezi
24 Kasım 2022
Türkiye, her yıl milyonlarca turisti ağırlayan bir ülkedir. Ülkemiz, doğal güzellikleri ve bulunduğu coğrafya ile turistlerin ilgisini çeker. Bu hususta yerli turist olarak bizlerde ister kendi aracımız istersek araç kiralama yolu ile rahatça gezebiliyoruz. Özellikle kültür turizmi tatillerinde arabaya ihtiyaç duyulabiliyor.
Kayak Yapmak İsteyenler için İstanbul’a Yakın Bir Öneri: Kartepe
Gezi
16 Eylül 2022
Tatil denince aklımıza hemen altın kumlarla kaplı sahiller gelse de kış tatili yapmak isteyen insanlarda bulunuyor. İstanbul’da ikamet edenler için kış tatili denince akla hemen en yakın lokasyonda olan Kartepe aklımıza gelir.
Cittaslow (Sakin Şehirler) Nedir?
Gezi
12 Eylül 2022
Hepimiz bazen şehir hayatından bunalabiliyoruz. Şehirden bunalan insanlar sadece günümüzde değil 1999 yılında çok bunalan insan olduğu için cittaslow şeklinde bir terim türemiştir. Cittaslow aslında İtalya’da kurulmuş uluslararası belediyeler birliğidir.
Türkiye’de Yazın Yapılabilecek Dört Ekstrem Spor ve Adresleri
Gezi
04 Eylül 2022
Otomobiller ilk icat edildiğinden bugüne kadar ulaşım konusunda ihtiyaçlarımızı karşılamaktadır. Bugün artık araç satın alınmasının yanı sıra araç kiralama da yapabiliyoruz.
Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App