Gezi
Türkiye’nin Görülmeye Değer Şelaleleri
Gezi
22 Mart 2022
Yalnızca yüksek tepelerden dökülen sular olarak açıklanamayacak, adeta sihirli bir manzaranın tam karşılığı, görüntüsü, sesi, serinliği ve hayrete düşüren benzersiz güzelliğiyle şelaleler, tüm Dünya’da doğa severlerin ve turistlerin uğrak noktalarıdır.
Bolu Gezi Rehberi
Gezi
17 Mart 2022
Batı Karadeniz’in en stratejik konumu sayılabilecek şehri olan Bolu, İstanbul Ankara geçiş yolunda seyahat edenlerin sıklıkla kullandığı, sanayi ve tarım anlamında kendini geliştirmiş ve ormancılığın önemli geçim kaynağı kabul edildiği bir şehirdir.
Ordu Gezi Rehberi
Gezi
15 Mart 2022
Eşsiz doğa ile birleşmiş bir kıyı şehri… Yunan mitolojisine konu olmuş güzellikleri ile Ordu, Türkiye’nin mutlaka gezilip görülmesi gereken şehirleri arasında yerini almış. Gelin Ordu’nun güzelliklerini hep birlikte tanıyalım.
Yolculuğunuza Eşlik Edecek En Keyifli Şarkılar
Gezi
09 Mart 2022
Rotanızı belirleyin ve bırakın en güzel şarkılar size eşlik etsin…
İstanbul’un En Sevilen Kamp Alanları
Gezi
07 Mart 2022
Kamp tutkunları bilir ki, sonbahar; özellikle yağmur ve hafif soğuk hava ile birleşince, çadırda uyumanın, ateş başında yapılan muhabbetlerin ve manzaranın keyfini ikiye katlayan ayların ev sahibidir.
İstanbul’u Bir de İlkbahar'da Görün!
Gezi
04 Mart 2022
Kışın bitmesi ile gelen ilkbaharda İstanbul’da gezecek yer çok!
Konya Gezi Rehberi
Gezi
03 Mart 2022
Konya, toplam 31 ilçesi ile, Türkiye’nin en büyük yüzölçümüne sahip ili olmasının yanında, en kalabalık 7. İl olarak da bilinir.
İstanbul Çevresinde Kamp Yapılacak En İyi 25 Yer
Gezi
01 Mart 2022
İstanbul’u hep trafiği ve karmaşasıyla tanıdık. Vakit gizli saklı gölleri, göz ardı edilmiş huzur dolu yerleri tanıma vakti.
Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App