Duyuru
Araç Kiralamanın Satın Almaya Göre Avantajları?
Duyuru
05 Nisan 2022
Araç kiralama ile ilgili her alandan pek çok tüketicinin kafasında tek bir soru vardır. Araç kiralamak mı avantajlı yoksa direkt olarak bir araç satın almak mı karlıdır.
Trafikte sollama kuralları
Duyuru
03 Nisan 2022
Tatil ya da iş yolunda, aceleniz olsun ya da olmasın, gece ya da gündüz; şartlar ne olursa olsun, güvenli bir sürüş ve yolculuk için uyulması gereken sürüş kuralları bulunur.
Lastik Ebatları Nedir? Ne Anlama Gelir?
Duyuru
31 Mart 2022
Lastikler içleri hava doldurularak jantlara oturması sağlanılan ve araçların daha rahat yol almasını ve hızlanmasını sağlar diyebiliriz. Hal böyle olunca günümüzde kış lastiği ve yaz lastiği olarak ikiye ayrılmıştır. 
Araç Segmentleri Nelerdir?
Duyuru
29 Mart 2022
Araç alırken veya araç kiralarken karşımıza çıkan bu araç segmentleri belirlenirken, araçların görünümünden, kullanım nedenlerine kadar pek çok ayırt edici unsur bulunmaktadır. Otomobiller, fiziksel olarak ilk bakışta uzunluklarına göre sınıflandırılıyor. 
Uzun Yola Çıkmadan Önce Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Duyuru
24 Mart 2022
Uzun araba yolculukları, en az gidilecek yer kadar keyifli güzel bir süreçtir. Bir yere varmak amacıyla yapılan bir eylem olmaktan öte, çoğu zaman asıl amaç haline gelebilen uzun yolculuklar, planlı ya da plansız olabileceği gibi planların aksadığı tatsız sürprizleri de içerebilir.
Otomatik Viteste Harflerin Anlamları Nelerdir?
Duyuru
18 Mart 2022
Otomatik Viteste N, L, 1, 2, 3 ve S harflerinin anlamlarına gelin birlikte göz atalım...
Araç Kiralamak İçin Gerekli Belgeler
Duyuru
16 Mart 2022
Araç kiralama. günümüzde Dünya’nın her yerinde olan bir uygulamadır. Gerek kurumsal gerek ise kişisel olarak araç kiralama ihtiyaçlarınıza Elitcar çözüm olabilir. Günlük, haftalık, aylık hatta yıllık olarak bile kiralanabilen araçlar mevcuttur. Fakat kiralanan bu araçlar içinde bir prosedür söz konusudur.
Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App