Duyuru
Kasko Yaptırırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
Duyuru
06 Aralık 2022
Günümüzde her alanda ve pek çok farklı amaçlar doğrultusunda araçlar kullanılmaktadır. Her gün milyonlarca araç trafiğe çıkıyor ve bir yerden farklı bir yere gidiyor. İster kendi şahsınıza ait olsun isterse araç kiralama yapmış olun, otomobillerin kaza yapma riski her zaman bulunuyor.
Trafik Sigortası Hangi Hasarları Karşılar?
Duyuru
05 Aralık 2022
Günümüzde trafik üzerinde akan oldukça fazla araç bulunmaktadır. Ulaşım bakımından oldukça hayatımızı kolaylaştıran tüm araçların sigortasının yapılması zorunludur. İster kendi aracınız olsun isterseniz İstanbul’da araç kiralama yapmış olun.
Trafikte Stresi Azaltacak Tavsiyeler
Duyuru
02 Aralık 2022
Otomobiller, hayatımızı kolaylaştıran bir icattır. Fakat hiç düşündünüz mü, trafikteki herkes usta şoförlerden mi oluşmaktadır? Özellikle büyükşehirlerde araç kullanmak oldukça zor olabiliyor. Bu hususta eğer İzmir’de yaşıyorsanız, İzmir’de araç kiralama yaparak pratiğinizi artırabilirsiniz.
Defansif Sürüş Nedir?
Duyuru
01 Aralık 2022
Otomobiller, icat edildiği ilk günden bu yana hayatımızı ulaşım anlamında kolaylaştıran en büyük icatlardan birisidir. Araç kullanmakta maharet isteyen bir iştir. Bu sebepten ötürü herkes araç kullanamaz. Sürüşte usta olmakta biraz zaman alabilmektedir.
Kış Lastiği Ne Zaman Takılır?
Duyuru
28 Kasım 2022
Otomobiller, eski ya da yeni olsun fark etmeksizin ulaşım konusunda hayatımızı kolaylaştırmaktadır. Günümüzde en çok metropollerde otomobil bulunmaktadır.
Araç Yakıt Hesaplama Nasıl Yapılır?
Duyuru
22 Kasım 2022
Otomobiller, günümüzde oldukça fazla kullanılan ve ulaşım hususunda hayatımızı oldukça kolaylaştıran birer araçlardır. Bazılarımızın kendine ait otomobili bulunduğu gibi bazılarımızda özellikle İstanbul’da araç kiralama yapmaktadır.
SRC 1-2-3-4 Nedir?
Duyuru
18 Kasım 2022
Kiralık Araç Bildirim Sistemi (KABİS) Nedir?
Duyuru
26 Eylül 2022
Otomobiller ulaşım konusunda hayat standartlarımızı yükselten ve hayatımızda önemli bir yeri olan araçlardır.
Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App