Güncel Bilgiler
Apple Carplay ve Android Auto Nedir?
Güncel Bilgiler
16 Ocak 2023
Ülkemizde neredeyse her beş aileden üçünde bir binek araç bulunmaktadır. Ulaşım noktasında ihtiyaçlarımızı çok iyi karşılayan bu araca sahip olmayan insanlar İstanbul’da araç kiralama gibi çözümler ile ihtiyaçlarını giderebilmektedir.
En İyi Navigasyon Uygulamaları
Güncel Bilgiler
04 Ocak 2023
Büyük bir şehirde yaşayan insanlar, bir noktadan farklı bir noktaya gitmek isterse hemen navigasyon uygulamalarını açmaktadır. İster şahsi arabanız olsun isterseniz ucuz araç kiralama yapmış olun, bu uygulamaları hemen hemen herkes kullanmaktadır.
Motor Üflemesi Ne Anlama Gelir?
Güncel Bilgiler
03 Ocak 2023
Günlük hayatımızın oldukça içerisinde olan otomobiller, bugün birçok teknolojiyi bünyesinde barındırmaktadır. Şahsi aracı olmayanlar İstanbul’da araç kiralama gibi yaşadığı şehrin hemen hemen her yerinden kiralama da yapabilmektedir.
Araçlarda Fren Mesafesi Nasıl Hesaplanır?
Güncel Bilgiler
02 Ocak 2023
Otomobiller bünyesinde birçok teknolojiyi barındırmaktadır. Ulaşım alanında aktif olarak kullandığımız bu araçlar çoğumuzun evinde bulunmaktadır. Bunun yanında İzmir’de araç kiralama gibi imkanlar sayesinde otomobilimiz yoksa bile ihtiyaçlarımızı giderebilmekteyiz.
Kazaya Karışan Aracın Sigorta Primi Artar Mı?
Güncel Bilgiler
30 Aralık 2022
Otomobiller, ulaşımda olduğu gibi birçok alanda hayatımızı kolaylaştıran araçlardır. Hal böyle olunca insanlar arabası yoksa bile havalimanında araç kiralama yaparak ulaşım alanındaki ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir.
Kasko Dolu Hasarını Karşılar Mı?
Güncel Bilgiler
28 Aralık 2022
Türkiye'de kasko, bir aracın hasar görmesi durumunda, hasarın tamiratı veya değiştirilmesi gibi masraflarının karşılanmasını sağlayan bir sigorta türüdür. Kiralama durumunda ise bu masraf tamamiyle aracı kiralayan şirkete aittir.
Korna Arızası Ve Çözümleri
Güncel Bilgiler
27 Aralık 2022
Otomobiller, ilk üretildiği günden bugüne kadar çeşitli teknolojilerle donatılmıştır. Ulaşım alanında hayatımızı kolaylaştıran otomobiller, bazen arızalanabilmektedir. Kiralamalarda ise böyle bir durum söz konusu olmaz. Örnek olarak Trabzon’da araç kiralama yaptığınızda araç arıza verirse, kiralama yaptığınız şirketi arayarak, yardım alabilir ve ikame araç temin edebilirsiniz.
Skyactiv Teknolojisi Nedir?
Güncel Bilgiler
26 Aralık 2022
Günümüzdeki araçlar pek çok teknoloji ile donatılmıştır. Bazı teknolojiler otonom sürüş üzerine geliştirilirken, bazıları yakıt, bazıları ise tasarruf anlamında gelişmektedir. Günümüzde örnek olarak istediğimiz segmentte aracı Tekirdağ’da araç kiralama yapabiliyoruz.
Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App