İstanbul'da Araç Kiralama ile Gidilebilecek Doğa İçinde Kahvaltı Mekanları

İstanbul'da Araç Kiralama ile Gidilebilecek Doğa İçinde Kahvaltı Mekanları

AnasayfaBlogYeme & İçmeİstanbul'da Araç Kiralama ile Gidilebilecek Doğa İçinde Kahvaltı Mekanları
Yeme & İçme
Gezi
26 May 2023 12:20

İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşayanlar, zaman zaman şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğayla iç içe bir kahvaltı yapmak isteyebilir. Bu büyük şehirlerde yaşayan tüm insanların biraz sessizliğe ihtiyacı vardır. Bu sebepten ötürü araç kiralama yapılarak daha rahat ulaşım sağlanabilir. Neyse ki, İstanbul çevresindeki birçok harika mekan bu isteğinizi karşılamak için size kapılarını açıyor. Şimdi gelin, araba kiralayın ve bu doğal güzellikleri keşfetmek için yola çıkalım!

  • Polonezköy

Bu sevimli köy, İstanbul'a sadece birkaç kilometre uzaklıkta bulunuyor ve doğayla iç içe bir kahvaltı yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Burada birçok kahvaltı mekanı bulabilirsiniz. Yeşillikler içinde serpme kahvaltılar, organik ürünler ve doğal güzellikler eşliğinde keyifli bir sabah geçirebilirsiniz.

  • Şile

Bir sonraki önerim, Şile. Şile, İstanbul'a yaklaşık 1 saatlik bir mesafede bulunan şirin bir sahil kasabasıdır. Burada hem denizin hem de doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Sahildeki kafelerde açık büfe kahvaltılar bulabilir veya arabanızı park edip sahil boyunca yürüyerek doğal güzellikler eşliğinde piknik yapabilirsiniz. Şile'nin huzur veren atmosferi sizi kendine hayran bırakacak.

  • Ağva

Biraz daha uzaklara gitmek isterseniz, Ağva harika bir seçenek olabilir. Ağva, İstanbul'a yaklaşık 1,5 saatlik bir mesafede yer alıyor ancak doğal güzellikleriyle sizi büyüleyecek. Burada dere kenarında kahvaltı yapabileceğiniz çeşitli mekanlar bulunuyor. Nehir manzarası eşliğinde doğanın tadını çıkarmak için ideal bir yer.

  • Büyükada

Eğer adaları tercih ediyorsanız, Büyükada'yı ziyaret etmelisiniz. Arabanızı adanın girişindeki otoparka bırakabilir ve adayı bisikletle veya faytonla keşfedebilirsiniz. Büyükada'da birçok kafe ve restoran bulunuyor. Deniz manzarası eşliğinde kahvaltınızı yaparken, şehrin gürültüsünden uzaklaşarak huzuru hissedeceksiniz.

  • Kilyos

İstanbul da kiraladığınız araçla Kilyos'a giderek deniz ve doğa arasında bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz. Kilyos, İstanbul'un kuzeyinde bulunan bir sahil beldesidir. Sahilde yer alan kafelerde taze deniz ürünleri ve zengin kahvaltı seçenekleri sunulmaktadır. Kahvaltınızı yaparken masmavi denizin ve çevresindeki doğal güzelliklerin keyfini çıkarabilirsiniz.

İzmir’de Araç Kiralama ile Gidilebilecek Doğa İçinde Kahvaltı Mekanları

İzmir, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla ünlü olan büyüleyici bir şehir. Şehrin kalabalığından uzaklaşarak doğayla iç içe bir kahvaltı yapmak isterseniz, İzmir çevresinde birçok harika seçeneğe sahipsiniz. İzmir’de araç kiralama seçeneğiyle doğa içinde kahvaltı yapabileceğiniz birçok harika mekan bulunuyor. Urla, Şirince, Dikili, Gökçeada ve Foça gibi rotaları keşfederek doğanın sunduğu huzuru deneyimleyebilirsiniz. Bu mekanlarda yöresel lezzetleri deneyebilir, denizin ve doğanın güzelliğiyle kahvaltınızı taçlandırabilirsiniz. Hadi, arabanızı kiralayın ve bu doğal güzelliklerle dolu rotalara doğru yola çıkalım!

  • Urla

Urla, İzmir'e yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan bir sahil kasabasıdır. Burada hem denizin hem de doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Sahil boyunca yer alan kafelerde açık büfe kahvaltı seçenekleri bulabilirsiniz. Ege Denizi'nin serin esintisi eşliğinde taze balık, zeytinyağlılar ve organik ürünlerle dolu bir kahvaltı deneyimi yaşayabilirsiniz. Urla'nın sakin atmosferi ve muhteşem manzarası size unutulmaz anlar yaşatacak.

  • Şirince

Şirince, İzmir'e yaklaşık 80 kilometre uzaklıkta yer alan tarihi bir köydür. Bu şirin köy, doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla ünlüdür. Burada birçok otantik kahvaltı mekanı bulabilirsiniz. Organik ürünlerden yapılan reçeller, taze peynirler ve köy ekmeğiyle hazırlanan kahvaltılar sizi bekliyor olacak. Şirince'nin dar sokaklarında yürüyüş yaparken, tarihi evlerin ve güzel manzaraların tadını çıkarabilirsiniz.

  • Dikili

Dikili, İzmir'e yaklaşık 120 kilometre uzaklıkta bulunan bir sahil kasabasıdır. Burada sahil boyunca uzanan plajlarda kahvaltı yapabilir veya arabanızı park edip doğal güzelliklerle dolu parklarda piknik yapabilirsiniz. Sahildeki kafe ve restoranlar, serin bir deniz esintisi eşliğinde güneşin tadını çıkarmanız için harika bir seçenek sunuyor.

  • Gökçeada

Gökçeada, İzmir'in yaklaşık 180 kilometre açığında yer alan büyüleyici bir ada. Gökçeada'ya ulaşmak için feribot kullanmanız gerekiyor, ancak araç kiralama seçeneğiyle bu adayı keşfetmek oldukça kolay. Ada, doğal güzellikleri, plajları ve pastoral atmosferiyle ünlüdür. Gökçeada'da birçok kahvaltı mekanı bulunuyor. Ada mutfağının lezzetlerini deneyebileceğiniz yerel restoranlar veya deniz manzaralı kafelerde keyifli bir kahvaltı yapabilirsiniz. Taze deniz ürünleri, zeytinyağlılar ve adanın meşhur peynirleriyle dolu bir kahvaltı sizleri bekliyor.

  • Foça

Foça, İzmir'e yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta yer alan bir sahil kasabasıdır. Burası doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve balıkçı köyü atmosferiyle ünlüdür. Foça'da sahil boyunca yer alan birçok balık restoranı ve kafe bulunuyor. Deniz kenarında taze balık ve deniz ürünleriyle dolu bir kahvaltı yapabilirsiniz. Foça'nın tarihi limanında yürüyüş yaparken, sahildeki kafelerin serin atmosferinin ve güzel manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Kiralama Koşulları

Aylık araç kiralama koşulları hakkında merak ettikleriniz.