Duyuru
Adım Adım Pasaport İşlemleri
Duyuru
03 Şubat 2022
Yurtdışı tatili, gideceğiniz ülkeye göre, ülke sınırları içindeki bir tatilden daha ekonomik ve kârlı gelebilir.
Haftasonu İçin Birbirinden Keyifli 10 Ev Etkinliği
Duyuru
03 Şubat 2022
Koronavirüs nedeniyle uzun bir süredir karantina süreci yaşıyoruz ve evlerimizden mecburi olmadıkça çıkmamaya çalışıyoruz. Hâl böyle olunca hafta sonları evin içerisinde vakit geçirecek uğraşlar bulmak zor hale gelebiliyor.
Güvenilir Araç Kiralama'da Nelere Dikkat Edilmeli?
Duyuru
11 Ocak 2022
Günümüzde araç kiralama sektörü hızla büyüyen ve gelişen bir hâl aldı. Yıllık kiralama, günlük araç kiralama, kurumsal araç kiralama ve dönemsel araç kiralama gibi seçenekler ile ihtiyaca uygun olarak her model ve marka aracı bulmanız mümkündür.
Gezilerde Mutlaka Uymanız Gereken C-19 Önlemleri
Duyuru
11 Ocak 2022
Covid-19 ile mücadele ettiğimiz bu salgın zamanında maalesef hayatımızın her noktasında ciddi değişiklikler yaptık. İnternet sayesinde birçok konuda kolaylık sağlansa da seyahatler hala bizim sorumluluğumuzda.
Araç Kiralama Kontratı Nedir?
Duyuru
11 Ocak 2022
Araç kiralama sektöründe en çok kullanılan formlar arasında araç kiralama sözleşmeleri yer alır. Bu sözleşmeler, kiralama yapanlar ve kiralama şirketi yetkililerinin haklarını koruyan resmi belgelerdir.
Ehliyet Nedir? Ehliyet Sınıfları Nelerdir?
Duyuru
11 Ocak 2022
Her araç türü için farklı ehliyet sahibi olmak gerekir. Çok fazla ehliyet türü olduğu için bu ehliyetlerin hangi araçları kapsadığı ve şartları kafa karışıklığı yaratabilmektedir.
Bizim İçin Çok Değerlisiniz
Duyuru
13 Mart 2020
Elitcar Rental olarak en büyük önceliğimiz misafirlerimizin güvenliği ve sağlığıdır. Covid-19 virüsü ile ilgili haberlerin kamuoyuna yansıdığı ilk günden itibaren operasyon takımımız, şirket yöneticilerimiz ve yönetim kurulumuz gelişmeleri yakından takip etmiş, muhtemel senaryoları değerlendirmiş ve gerekli tüm ek önlemleri almıştır.
Sonraki
Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App