Yılbaşında Evde Yapılabilecek En İyi 10 Aktivite

Yılbaşında Evde Yapılabilecek En İyi 10 Aktivite

AnasayfaBlogEtkinlikYılbaşında Evde Yapılabilecek En İyi 10 Aktivite
Etkinlik
18 May 2022 04:05

Eğer ki sizde bu aktiviteleri yurtdışından gelip İstanbul’daki sevdiklerinizle yapacaksanız, İstanbul Yeni Havalimanı’dan araç kiralama yapıp sevdiklerinize daha rahat ulaşabilirsiniz. Sevdikleriniz ile keyifli ve eğlence dolu bir gece geçirmenizi dileriz.

1-      Yılbaşının olmazsa olmazı tombala oyununu mutlaka oynamalısınız. Bu oyunun geçmişi çok eskilere dayansa da hiçbir zaman yaşlanmayacağına yemin edebiliriz.  Görüntüsü ve oynanışı bu kadar kolay olup da nasıl bu kadar eğlenceli bir hal alabiliyor bilinmez. Ancak şu bir gerçek ki; en küçüğünden en büyüğüne, tüm ailenizi bir araya getirecek en eğlenceli yılbaşı aktiviteleri arasında liste başında yer alıyor. Tombala kartlarından birini seçerek işe başlayın. Sayıları dikkatle takip edin. Önce çinko, sonra tombala… Gecenin en keyifli dakikaları, tombala ile geçen zamanlar olabilir.

2-      Özenli bir davet masası etrafında toplanın. Yılbaşı denildiğinde akla gelen o şahane masayı eve taşımak hiç de zor değil. Bir hafta öncesinden yapılacak bir planlama ve alışveriş ile siz de harikalar yaratabilirsiniz.   Menüyü hazırlarken, tüm ailenizin en sevdiği yemekleri gözünüzün önünde bulundurun. Geceyi güzel bir pasta ile tamamlamak için, yaratıcılığınızı kullanın.

3-      Kutu oyunlarını masanıza davet edin. Bütün bir yıl keyifle oynadığınız kutu oyunları, yılbaşı eğlencenize eğlence katacak. Yemekler masadan kaldırıldığında, masanın en gözde oyuncularını; kutu oyunlarını, masaya davet etmenin zamanı gelmiştir.

4-      Sesine güvenenler için ya da sadece biraz daha eğlence için, mikrofonunuzu elinize almalısınız. Şarkılara yüksek sesle eşlik etmek, kendi şarkınızı yaratmak için bundan daha uygun bir gece olamazdı. Karaoke programları eşliğinde kendi müziğinizi yaparak, yeni yılı büyük bir coşkuyla karşılayabilirsiniz.

5-      Grup oyunlarının eskimeyen eğlencesi sessiz sinema, yılbaşı eğlencenize eğlence katacak doğru bir seçim olabilir. Gruplara ayrılın ve belki de yılın en sessiz eğlencesine ortak olun. Yılbaşı eğlencesi denildiğinde, müzik ve kahkaha birbirine karışmalı ve bu oyunda sevdiklerinizin film anlatma çabaları sizi çok güldürecek.

6-      Yılbaşını tüm enerjinizle karşılamak için küçük dans yarışmaları düzenlemeyi deneyebilirsiniz. Figürleri taklit edin ve birbirinizle yarışın. Bilmediğiniz dansları deneyebilir ya da bildiğiniz dans çeşitlerinde hünerlerinizi sergileyebilirsiniz.

7-      Yeni yıl temasına sahip bir film seçip, patlamış mısır eşliğinde kaliteli zaman geçirmeniz mümkün. Ailece, eğlenceli bir film eşliğinde yeni yılı karşılamaya hazırlayabilirsiniz. Eğer hala izlemediyseniz; yılbaşı denildiğinde ilk akla gelen yerli film olan 1986 yapımı Milyarder filmini seyredebilirsiniz. Yabancı film tercih edenler için; 2003 yapımı Aşk Her Yerde (Love Actually) filmini öneririz.

8-      Geçmiş yılın “en” lerini seçerek, aile arasında bir OSCAR töreni düzenleyebilir, ve “yılın en eğlenceli anı” ödülünü yaşadığınız o ana verebilirsiniz. Kırmızı halıda yürüyerek sevdiklerinize poz vermeyi unutmayın

9-      Birbirinize güzel hediye paketleri hazırlayıp, saatler gece yarısına yaklaşırken, hediyelerinizi açabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye vermek üzere farklı bir şehre veya ülkeye seyahat edecekseniz; havalimanlarından araç kiralama yaparak daha kolay ulaşım sağlayabilirsiniz. Çocuklar ile yılbaşı aktiviteleri arasında yer alan hediye açma dakikaları, oldukça keyifli olacak.

10-  Taklit yarışması düzenlemeyi deneyin. Ünlülerin ya da aile bireylerinizin, arkadaşlarınızın eğlenceli taklitlerini deneyerek yarışabilirsiniz. En iyi takliti ödüllendirmeyi

Kiralama Koşulları

Aylık araç kiralama koşulları hakkında merak ettikleriniz.