İzleyebileceğiniz En İyi 10 Yol Filmi


Bazı filmleri izledikten sonra sizde kendinizi yollara vurmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden daha önce sizler için hazırladığımız rota blog yazılarımızı inceleyebilirsiniz. Belirlediğiniz rota eğer İstanbul’da ve siz yurtdışı veya il dışından gelecekseniz. Üzülmeyin, İstanbul Yeni Havalimanı’nda araç kiralama yaparak daha rahat bir yol deneyimi sağlayabilirsiniz. Biz de sizler için, battaniye ve mısırınıza eşlik edecek, yeni rotalar keşfetmenizi sağlayacak en iyi filmleri bir araya getirip, sinema geceleriniz için tavsiye niteliğinde bir liste hazırladık. Şimdi arkanıza yaslanıp listeden bir film seçme zamanı, iyi seyirler dileriz.

The Bucklet List / Şimdi Ya Da Asla (2007): Rob Reiner yönetmenliğinde Morgen Freeman ve Jack Nicholson gibi iki efsane ismi izleyeceğiniz bu etkileyici film, ölümcül hastalıkları ve kısıtlı zamanları kalmış iki karakterin, ölmeden önce yapmak istedikleri yolculuğu konu alıyor. IMDB puanı 7.4 olan bu film ile bazen eğlenceli bazen de hüzünlü ama keyifli bir yolculuğa çıkacaksınız.

Into The Wild / Özgürlük Yolu (2007): Tamamen gerçek bir hikâyede, karakterimiz Christopher ile upuzun bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Sahip olduğu her şeyi; diplomasını ve hatta ailesini arkasında bırakarak yola çıkan genç, doğayı metropole tercih ederken, yaşadığı tüm tecrübeleri sizinle paylaşacak.

Into The Cold / A Journey Of The Soul (2010): Belgesel film severler için buz gibi manzaraların yer aldığı bir yapım öneriyoruz. IMDB puanı 6,7 olan bu belgesel, kuzey kutbunda 400 milden fazla yol yürüyen iki adamın yolculuğuna sizi de davet ediyor.

Everest (2015): Film 1996 yılında Everest’e tırmanan 16 kişinin gerçek hikayesini konu alan, manzaraları ve hikayesi ile sizi kendisine çekecek güzel bir yapım. Doğa ve yol filmi sevenler için keyifli olabilir, tavsiyemizdir.

Kings Of The Road / Zamanın Akışında (1976): Film alman yapımı ve en iyi yol filmleri arasında yer almayı fazlasıyla hakkediyor.

Sightseers / Garip Turistler (2012): Eğlenceli bir yol filmi arayandar için komedi tarzında keyifli bir İngiliz yapımı yol filmi.

Badlands / Kanlı Toprak (1973): Gerilim seven yol tutkunları için şiddetle tavsiye ederiz.

Wild / Yaban (2014): Bu filmi izledikten sonra kamp yapma şevkinizin artacağını düşünüyoruz. Bu yüzden İstanbul’a yakın kamp rotaları belirledikten sonra sizde bu lokasyonlara daha rahat ulaşım sağlamak için İstanbul’da araç kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. IMDB listelerinde 7.1 lik puanı ile karşınıza çıkan, sizi Amerika’nın en bilinmeyen yollarına götürecek, etkileyici manzaralara sahip film. Bir kadının, yaşadığı tüm travmaların ertesinde çantasını alıp tek başına çıktığı zorlu yolculuk hem duygusal hem de görsel anlamda size çok şey kazandıracak. 

The Sheltering Sky / Çölde Çay (1990): Afrika rotasında New York’lu çiftin hikayesini izleyeceğiniz, aralarındaki sorunlar nedeniyle çıktıkları bu yolculuğun onlara nasıl etkiler bıraktığına şahit olacağınız bu film, Teoman’ın şarkı sözünde geçen ve hemen dinleyen herkesin bir dönem merak ettiği film olmasıyla da biliniyor

The Beach /Kumsal (2000): Di Caprio severler ve yol tutkunları için güzel bir yol ve keşif filmi. Biraz macera biraz da gerilim istiyorsanız doğru filmdesiniz.

Elitcar
Mobil Uygulamamızı İndirin
Mobil uygulamamızı indirin ve araç kiralama işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
Elitcar Rental Mobile AppElitcar Rental Mobile App