Ankara’da Gurbetçiler İçin Araç Kiralama

Ankara’da Gurbetçiler İçin Araç Kiralama

AnasayfaBlogDuyuruAnkara’da Gurbetçiler İçin Araç Kiralama
Duyuru
21 Nis 2022 17:25

Tarih turizminin bol olduğu bölgelerden bir tanesi de Ankara bölgesidir. Bu bölgeyi ziyaret eden okurlarımız Ankara’da araç kiralama yaparak, Anıtkabir’e gidip sevgili atamıza saygılarını ve sevgilerini iletebilir. Eski meclise gezip ardından Kızılay semtinde biraz turlayabilirsiniz. Eski meclis bazı kaynaklarda TBMM Kurtuluş Savaşı Müzesi olarak da geçmektedir bilginiz olsun.

Ankara’da, hem gurbetçilerin hem de yurt içindeki vatandaşların gezebileceği pek çok yer var. Tabii ki bu bölgelere gitmek için bir araç kiralama yaparsanız daha rahat ulaşabilirsiniz. Kültür turizmi seven okurlarımız için Anıtkabir ve TBMM Kurtuluş Savaşı Müzesi’nden sonra Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Rahmi M. Koç Müzesi, pek çok sanatçının da yattığı Ulucanlar Cezaevi, Anıtkabir’den de görülebilen Ankara Kalesini gezebilirsiniz. Başkent tabii ki tarihinden ibaret değil. Biraz doğal güzellik görüp dinlenmek isteyen okurlarımız da Eymir Gölü’ne gidebilir. 

Peki yurt dışında yaşayan gurbetçilerimiz güzelim başkentimizi ziyaret ettiklerinde ne yapabilirler. Aslında yurt içinde yaşayan insanlar Türkiye’de yaşamanın vermiş olduğu alışkanlıkla araç kiralama konusunda hiç zorlanmamaktadır. Fakat gurbetçilerimiz için durum böyle değildir. Onlar için güvenilir bir araç kiralama şirketi bulmak önemlidir. Çünkü araç kiraladıktan sonra kiralama anı geldiğinde kimse elimizde araç yok gibi bir cümle ile karşılaşmak istemez. 

Gurbetçiler Nasıl Araç Kiralayabilirler?

Genelde tüm gurbetçilerin çift vatandaşlığı bulunmaktadır. Bu yüzden Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan gurbetçiler, yurt içinde yaşayan bir vatandaşlar nasıl araç kiralıyorsa o şekilde kiralama yapabilirler. Kimliği olmayan gurbetçi okurlarımız pasaportlarını ve ikamet ettikleri ülkeden aldıkları ehliyetlerini göstererek kiralama yapabilirler.

Tabii ki yurt içinde yaşayan insanlar için geçerli olan kurallar, gurbetçiler ve turistler için de geçerlidir. En az 3 yıllık bir ehliyeniz olmalıdır. Aksi halde bir şoför isteyerek kiralama yapabilirsiniz. 

Gurbetçiler genelde internet sitesi aracılığı ile kiralama yapmaktadırlar. Güvendikleri bir site varsa bu gayet kolay bir yöntemdir. Elitcar da web sitesi aracılığı ile kiralama yapmayı oldukça kolaylaştırmıştır. Öyle ki web sitesine girip ihtiyacınız olabilecek hemen hemen her şeyi alabilirsiniz. Ayrıca gurbetçiler genel olarak havayolu ile Ankara’ya geldikleri için, uçaktan indikleri gibi Esenboğa Havalimanı’nda araç kiralama yapabilirler. İnternet sitemize giren okurlar göreceklerdir ki, web sitemizden kiralama yaparken çocuğu olan aileler için çocuk koltuğu, ek sürücü, çeşit çeşit hasar paketleri, genç sürücü peketi gibi ek paketler bulunmaktadır. Bu da demek oluyor ki uzakta da olsanız tıpkı yakındaymışsınız gibi kiralama yapabilirsiniz. Fiyata dahil olan hizmetler de bulunmaktadır. Bunun sonucunda da kiralayacağınız araç ile ilgili tüm bilgileri de öğrenmiş olursunuz. Ayrıca rahat edebileceğiniz bir araç seçebiliyor olmanız ve seçtiğiniz tarihlerde müsait olan araçları da görebiliyor olmanız sizler için güzel olacaktır. 

Böylece gurbetçilerimizin de Ankara’da rahat edeceğine inanıyoruz. Şimdiden iyi tatiller diliyoruz.

Kiralama Koşulları

Aylık araç kiralama koşulları hakkında merak ettikleriniz.